Escapada a Dublin

Anem de concert en concert i agafem avions com qui agafa el bus. De viatge als Estats Units American Airlines ens va fer sentir com a casa amb les instruccions de vol en català, quina il·lusió ens va fer! Això demostra com se’ns fa d’estrany que ens parlin en la nostra llengua. Vueling, en canvi, ens ha fet baixar dels núvols ràpidament: “Este vuelo tiene ocho salidas de emergencia... bla bla bla", tot en castellà...

En el viatges parlar català té els seus avantatges. Amb tota llibertat li puc dir al meu marit "No et giris! A darrera tens un creuament entre la Ofèlia (del Ibáñez) i l’Olivia Newton-John!"
Després resulta que per Murphy la senyora és catalana i ha vingut des de Reus a veure el Bruce Springsteen a Dublin. (Per sort això no va passar!)
Ens passem hores i hores en botigues de discos. Mentre en Ferran ho repassa TOT jo dono un cop d’ull a la música local per curiositat, i Déu ni do quin tros de secció! En canviï, a les llibreries, el Gaèlic brilla per la seva absència: quatre llibres infantils testimonials per complir l'expedient i poca cosa més. Una pena. Al final resultarà que el català no està tan malament.

Més música...
Més concerts...
Fi de l’escapada. Ens acomiadem dels cels grisos i la fresqueta per tornar a la rutina: “Este vuelo tiene ocho salidas de emergencia... bla bla bla".

Comentaris