Namíbia II: Panoràmiques

 
En ruta de WINDHOEK cap a ETOSHA N.P.. Aquí es condueix per "l'altre" costat, com els anglesos. La vora de l'autopista és territori de facoquers (el Pumba del Rei Lleó).

Apunt de color des del cotxe, la quan agafem prou velocitat el "toulé ondulé" no es nota i fins i tot es pot dibuixar.

Diuen que les postes de sol des d'aquestes roques són precioses. No ho sé, no vam arribar a temps. De bon matí ens hem enfilat com cabretes per veure el paisatge i sense posta també és preciós. Swakopmund.

No tenim aigua per rentar-nos, no hi ha lavabo, no tenim per fer foc i la tanca que ens ha de protegir dels lleons té forats per tot arreu. Però aquesta posta de sol s'ho val. Spitzkoppe.

Sobrevolant el desert del Namib amb una sobredosi de Biodramina per poder dibuixar i gaudir de la experiència més meravellosa de la meva vida.

Pic-nic merescut als peus de la Duna 45 (170 m d'alçada). La pujada a la duna és exactament com us la imagineu: sorra, sol, calor... però després ve el millor: la baixada esbojarrada per la via més directa corrent i fent tombarelles. Ho vaig gravar tot, fins i tot com sortia volant el mòbil del guia i quedava enterrat per una cascada de sorra!! No us ho creureu, però el vam recuperar.

Comentaris