Dies d'hospital

Quan feia aquest dibuix creia que encara faltava moooolt...


Em van dir que fes repòs i els dies passaven lents fent rentadores i dibuixos casolans. Però l'Enric tenia pressa per sortir i no es va fer esperar, un mes abans del previst ens va donar un bon ensurt.



Tot estava bé menys els pulmons, varem passar uns dies de preocupació i incertesa a la unitat de neonatologia de l'Hospital Quiron-Dexeus, però tot va bé si acaba bé i l'equip de metges i infermeres ens va donar un suport espectacular, ens varem sentir súper cuidats.

Danys col·laterals, l'Enric té icterícia. Amb una mica de "sol" artificial ho tenim resolt.

Per fi li treuen tots els tubs i li tornem a veure la carona.

Pas final, després de prendre tants de dies la llet per sonda hem d'aprendre a mamar. De seguida li agafem el "tranquillo".

Teòricament els nens neixen sense instruccions, però a la unitat de nounats ens n'han donat una pila! fins i tot ens ho han escrit en un dossier per a que marxem a casa ben instruïts. A veure quina nota ens posa l'Enric com a pares, ja ens ho dirà d'aquí uns anys...


Comentaris

clara ha dit…
Enhorabuena. Dibujos, reportajes y peque.
Nuri Glb ha dit…
Quin reportatge, és entranyable. Enhorabona!
Un record preciós i innoblidable (encara que a tú no et veig gaire afavorida...ets més maca que al dibuix). M'imagino que et passarà com a mi amb les fotos, aquestes imatges més personals, amb el pas del temps, sóbn les que adquireixen més valor.
criscurto ha dit…
Gràcies Clara, Nuri i Enric aquests dibuixos són molt especials per mi. :)
Odina ha dit…
Quins dibuixos tan espectaculars. Tots ells transpiren una gran estimació. Són una joia. L'Enric n'estarà orgullós quan els hi puguis explicar. La seva vida en un conte il·lustrat. Una meravella !!!!