Riu Brugent

El riu Brugent és ple de racons per descobrir, hi podeu accedir des de Riba, el Pinetell o Farena (Alt Camp). I si hi aneu amb intenció de dibuixar prepareu-vos per un super-repte: dibuixar l'aigua. És com intentar dibuixar la llum i la foscor en moviment i tot alhora. Sort!

Hem sortit des del Pinetell i ens hem pres un primer descans (poc merescut però molt bonic) a la roca del lloro.  

[Vistes sobre el riu Brugent des de la roca del Lloro]

I tot seguit ja ens hem endinsat en la conca de riu per anar trobant tolls idíl·lics i runes de molins fariners i paperers que varen quedar destruïts pels aiguats del 1994. 


[Toll del Menir - Riu Brugent]


[Dibuixant des de una passarel·la que creua el riu mentre ens mengem una poma a l'ombreta]

Com podeu comprovar el que m'ha tret de l'enredo per dibuixar l'aigua ha estat un bolígraf blanc amb el que he pogut fer llums sobre el color i donar sensació de moviment. 

Ressenyes que us poden interessar:





Comentaris

Miquel IP ha dit…
Cristina, et felicito per aquest reportatge tant ben documentat i amb unes ilustracions extraordinaries. Em dona ganes de viure emocions en aquests paratges.
Unes il·lustracions amb ànima igual que el teu amic Vicens... (em sambla que de cognom es diu Vamgroc, o alguna cosa així)
criscurto ha dit…
Gràcies Miquel! Gràcies Enric ;) en Vamgroc si que era un crack!
José Manuel Ferro ha dit…
Ahora diré una pequeña maldad, pero me gustan más tus dibujos que las fotos del Enric, Sobre todo la del Toll del Menir, ¡qué sensación de freeescura!
criscurto ha dit…
Gracias Jose Manuel, cada un se expresa con lo que sabe, tu seguro que escribirias algo inspirador ;)

Un abrazo.