Una mica d'il·lustració

A principi de curs vaig entrar a la classe de gravat sense saber que era un aiguafort i de cop i volta em vaig trobar amb quatre planxes de coure a les mans i deures per casa: pensar un "tema". Mentre rumiava amb que les ompliria anava escoltant el Fantasma de l'Òpera... com que no se m'acudia res vaig decidir gravar-hi les imatges que m'anaven passant pel cap escoltant aquella música.

[Fantasma de l'Òpera. Convinació d'aiguafort, aiguatinta i vernís tou sober planxes de coure 10x10cm]




Comentaris

Enric ha dit…
I'm interested in purchasing your artwork. Not if the price will be within my means, but I hope so. Usually visit museums with works of high value (Van Gohg, Renoir, Monet, El Greco, Michelangelo, Dali, Picasso, ... etc) and I think yours are among the best. I look hope your answer.
E.C.M.
criscurto ha dit…
Dear E.M.C, my art work is priceless , I mean that it has no price ;)jejeje if you like it you have it. Kisses x x x
Anna ha dit…
Tenen gràcia i m'agrada la teva espontaneïtat.
criscurto ha dit…
Gràcies Anna! El gravat és molt premeditat, que bé que hagi quedat una mica d'espontaneïtat...
Odina ha dit…
Apa!! Quina imaginació. Són xulíssims. Les cares tenen una expressivitat "psicodèlica" fantàstica molt adient al tema. M'agrada la sala de les arcades tal i com l'has ambientat.
criscurto ha dit…
Gràcies Odina! Les columnes i arcades tenen truc, no me les he inventat, en realitat són les del museu marítim de barcelona. Diguem que les he adaptat ;)