L'ERO de TV3 des de dins


[Els treballadors de Televisió de Catalunya concentrats davant el Parlament durant la sessió de control del divendres 26. Precedits per una pancarta "Prou sacrificis de serveis públics", i una creu "TV3 1983-2013?"]

Com a treballadora de la TVC no diré que a dins tot vagi bé, que no es puguin millorar moltes coses... però si el problema és que es gasta molt amb la partida de personal, i hi ha un col·lectiu reduït que està cobrant sous exorbitants per feines que no fa i responsabilitats que no té, la solució òbvia no seria (en la meva modesta opinió) guillotinar aquest "núvol" negre i apostar per un servei públic de qualitat i la producció interna? (tothom sap que és més barat dinar a casa que sortir a dinar un restaurant).

En canvi, la "solució" que estan aplicant els polítics de pa sucat amb oli que tenim consisteix en aplicar un ERO a la plantilla rasa i externelitzar la producció, és a dir, poder anar a dinar a fora cada dia. Està clar que ells són els amos del restaurant! Perquè sinó no s’entén res!

Resumint... tot i els esforços de la plantilla per proposar solucions i millores a la gestió de la TVC, la guillotina cau sobre els treballadors i paguen justos per pecadors.

Trobareu l'explicació de la jornada i respostes a moltes preguntes al blog dels treballadors.


Comentaris

Odina ha dit…
Sí senyor ! molt bon escrit. Està vist que els artistes també sou molt bons guerrers !!!
Cristina, t'expresas tan be com dibuixes, llastima que els
que no mes saben fer gargots, son els que manen, i
els que no saben ni aguantar el llapis, el que ens manen.
criscurto ha dit…
Gràcies! Fernando i Odina. Tot plegat només és la meva humil opinió, però de vegades les coses es veuen tan clares que sembla mentida que haguem arribat on hem arribat.

Una abraçada.