Escalfant motors

D'aquí 18 dies arriba una onada dibuixaire! El 4rt Simpòsium de Dibuix Urbà a nivell mundial es celebra aquest any a Barcelona. Jo hi seré, i vosaltres?

La Shari Blaukopf (una aquarel·lista canadenca estupenda!) impartirà el taller a l'església de Santa Anna, un dels infinits racons que seran dibuixats del dret i del rebés. Jo ja he fet un primer tastet... el dia no acompanyava gaire: cel tapat, blanc-grisós, tot molt tristoi vaja, esperem que al juliol faci una altra cara.


[Església de Santa Anna - C/Santa Anna 29, Barcelona]


Comentaris

Rosa Maria Curto Milà ha dit…
Oooooooooh, gràcies per avisar Cristina, jo vull ser-hi. Saps l'horari de la trobada? Miraré d'escapar-me una estona.

Una abraçada
criscurto ha dit…
Hola Rosa Maria!

Com que les inscripcions estan esgotades, i hi ha molta demanda, l'organització està mirant de fer més activitats obertes al públic en general.

De moment hi ha un "Sketchcrawl" gratuït i obert a tothom el dissabte 13 de Juliol a la tarda... però possiblement n'hi haurà més.

Ja et mantindré informada.

x x x
Odina ha dit…
L'església de Sta. Anna sempre m'ha agradat. Quan era petita hi anàvem a missa algun diumenge. A la sortida, hi havia algun pobre demanant i dones que venien flors. Per a mi era com un petit racó, amb molt d'encant, al bell mig de la ciutat. Aquest dibuix m’ha fet recordar, com quan sents una olor que et transporta a la infantesa, sensacions d’aquella època ja tan llunyana. Què n’és de bonic aquest dibuix!!!!
criscurto ha dit…
Gràcies Odina! Els pobres que demanen encara hi són i la dona que ven flors també. Aquest raconet de Barcelona sembla que viu amagat i aturat en el temps.