Boscos - Vall d'Aran

Fa dos dies casi se'ns crema mitja Catalunya. Que ràpid oblidem! Ja cal que anem amb compte aquest estiu.



[Auró blanc (Acer campestre) - Tota la família dels acers tenen aquestes llavors alades, però l'angle de les ales varia segons l'espècie]



[Avetosa de Mont Romies - Salardú]



[Bosquet de Salix daphnoides a la llera del riu Unhola - De Salzedes com aquesta només n'hi ha 5,1696 ha en tot Catalunya]

Comentaris

joshemari ha dit…
Hola Cristina, de nuevo (hace poco te ponía un comentario sobre el mismo dibujo, en el blog de ladrones).
Sigo pensando que es una delicia contemplar tus sencillos dibujos hechos con mucho amor a la naturaleza. Me enorgullece saber que existen personas como tú.
En esta ocasión, en tu artículo, lo que sí me ha hecho pensar es que Catalunya se está quemando con demasiada frecuencia y eso me da mucha pena, como hemos vivido recientemente y anteriores años. Es muy triste contemplar un paisaje después de que el fuego haya pasado por ahí.
Me uno a tu llamamiento!! Tenemos que ser nosotros los que hemos de ir con cuidado, concienciarnos e intentar evitar que ello suceda.
Un abrazo.
cristinacurto ha dit…
Gracias Joshemari, hay muy poca conciencia de la riqueza natural que esconden nuestros bosques. Es trabajo de todos cuidar de nuestro entorno!
Un abrazo.
Enric ha dit…
Si, aquest estiu ens està deixant una trista imatge de bosc cremat. Crec que tots ho hem de tindre ben present, però fa un parell de dies, em trobava aturat en un semàfor de la carretera de Rubí a Molins, quan veig que el cotxe que tenia aturat al davant, en el moment de canviar a verd, obre la finestra i tira una burilla, tot seguit surt com una bala. De fet estava ben apagada, ja que hi havia poc trànsit i ho vaig comprovar, però ¡No n' aprendrem mai!
cristinacurto ha dit…
Quin crac aquest tiu! Estic en contra de la violència però jo li hagués fotut un bolet! N'hi ha que són curts de gambals!