Serra d'Aubenç

Diumenge passat ens vam endinsar a la serra d'Aubenç amb la companyia del Dr. Josep Vigo per estudiar-ne la flora. El Dr. Vigo és una eminència i ens hi haguéssim pogut estar una setmana, vam arribar a casa a les 10 de la nit amb el cap com un timbal però molt contents. Aquestes són algunes de les plantes que vaig poder caçar al vol.

Comentaris

Rosa Maria ha dit…
A veure si anem a caminar pels camps dels voltants i m'ensenyes a identificar plantes. Tinc molt per aprendre. Connectar amb la natura, m'ompla i em transmet alegria.
Una abraçada :-)
cristinacurto ha dit…
Jo tot just n'estic aprenent, però m'encanta... a veure si aquesta setmana me'n surto fent ratafia! Hi ha gent que hi posa més de 60 plantes diferents...

Quan vulguis fem una excursió! Si més no es pots començar per la muntanya de montjuïc, allà hi ha el jardí botànic i les plantes tenen etiquetes (el que facilita molt la feina de reconeixer-les jejeje ;) )

Una abraçada!
Odina ha dit…
Tot just ara he entrat a llegir la teva nota de l'excursió de botànica. Ja veig que t'ho vas passar molt bé. Jo també vaig disfrutar molt de la teva companyia la tarda en que vam anar juntes a buscar plantes per fer ratafia. un petó !!
cristinacurto ha dit…
Si que va estar bé. A veure si queda bona!