Gràcies!



Va ser un plaer passar una tarda tan agradable amb tots vosaltres. Espero que passéssiu una bona estona i haver-vos engrescat una mica a pintar, dibuixar i gaudir de la muntanya.

Gràcies a tots per venir a la xerrada!

PD: Si algú es va quedar amb alguna consulta a la recàmera, i voleu contactar amb mi, estic a la vostra disposició.


fotos: Ferran Font

Comentaris

Rosa Maria ha dit…
Oh, feia uns dies que no entrava al blog i no en sabia res de la presentació del llibre. Era pera a tothom? M'hauria agradat ser-hi.
Una abraçada
cristinacurto ha dit…
Sí, esclar que era per tothom! Però no et preocupis que a l'Octubre la torno a repetir al Centre Excurcionista de Catalunya. Ja t'avisaré!

Petonets
odina ha dit…
Ara estava mirant el correu amb l'albert (està al meu cantó jugant amb un cotxe) quan ha vist la teva imatge a la patalla s'ha posat a cridar el teu nom en un estat de sorpresa total . m'ha fet molta gràcia.

Aquest matí he trucat a l'avi i a la Isabel. Tots dos m'han tornat a repetir que van estar molt a gust a la xerrada i que ho vas fer molt bé. A l'avi li han entrat ganes de tornar a pintar quan tingui el genoll bé.

Per a mi també va ser una experiència molt enriquidora. Ara quan anem d'excursió si veig flores curioses els hi faré una fotografia perquè investiguis .

Espero que aquest estiu surti el segon volum de la col.lecció !!!!
cristinacurto ha dit…
Que bé que us agradés, així agafo confiança per la pròxima presentació...

El segon volum... uf a veure si tot surt bé aquest estiu i puc esgarrapar temps durant l'hivern... pq dóna una feinada tremenda!