De gira amb l'Springsteen: 1 de 5

[Barcelona - Estadi Olímpic, 17/05/2012]

Estem una mica bojos, però aquesta gira anirem a 5 concerts del Bruce Springsteen. El del dijous 17 va ser el primer...


7:20h del matí - Estadi Olímpic. Ja sóc a la llista de privilegiats que podran anar al davant de tot (tinc el nº 404), però el Ferran no és aquí (treballa) i si no hi ets, no entres a la llista: quina decepció. Plovineja i passo l'estona dins el cotxe dibuixant el MNAC. A les 10h tornen a passar llista.

Han donat 1000 números. L'organització del concert demana que ens dissolguem fins les 15h i jo vaig a passar l'estona al Caixaforum.

[Naufragi de Don Juan - Delacroix]

A les 16h reparteixen braçalets per entrat al Pit (un tancat al davant de tot), jo en tinc, el Ferran no i hem d'anar al final de tot de la cua dels que no tenen número, que és llarguíiiiiisima, juraria que en algun moment de la tarda ha arribat a Pl. Espanya!

Un cop dins però, fent una caiguda d'ulls estratègica al segurata de la zona del Pit ens ha deixat passar als 2!

Un concert, apoteòsic! I demà repetim.

Comentaris

Anna ha dit…
Aquest naufragi està molt ben fet, els personatges tot i que estan apilats, la identificació de cadascun és definida. Ja m'explicaràs si val la pena !
Anna
cristinacurto ha dit…
L'exposició del Delacroix s'acabava ahir 20 de Maig... la vam anar a veure fa temps amb la meva mare, però hi havia molta gent i em vaig quedar amb les ganes de dibuixar el naufragi. Aquest cop estava més tranquil, però el vaig dibuixar depressa pq no hi havia bancs i l'esquena no perdona!