24/10 Jomson - Pokhara




 [Nilgiri 7061 m, vista des de l'aeroport a les 6 h del matí]

5 h de la matinada - Ens ha despertat un tímid: "Good morning...Tea, coffe?". Nosaltres ja els fèiem camí a Katmandú en un bus atrotinat i, en canvi, ens han preparat un súper-esmorzar. Quin detall! Ens hem acomiadat de tothom feliços i amb la panxa ben plena: namasté, dhanyabad (gràcies), namasté... llàstima que no sapiguem dir res més!

6:30 h - Després de passar els controls pertinents i totalment "manuals", hem agafat l'avioneta de Yeti Airlines cap a Pokhara. L’hostessa ha repartit caramels i cotó fluix, i amb les hèlices a tota màquina i el cor encongit, ens hem dirigit cap a la civilització. El vol ha durat uns 20 min i hem pogut mirar al Dhaulaguiri cara a cara. Fantàstic!

S'ha acabat el trekking i ha arribat l'hora de l'esperada dutxa d'aigua calenta. Ens ha costat llargues esperes i un canvi d'habitació però finalment ho hem aconseguit! Amb la "soap smile" a la cara hem fet una mica de turisme.

Pokhara te l'acabes aviat, és plena de botigues que només els turistes es poden permetre i restaurants on pots menjar Dal bhat  fins a rebentar per 200 rupies (2€). El que més ens ha agradat són les vistes des de Sarangkot, per fi ens hem pogut treure l'espina de veure l'Annapurna I (8091m) i el Machapuchare (o Cua de peix) que no arriba als 7000 m i no l'ha pujat mai ningú. Hem sopat Gyaho, una sopa Tibetana boníssima,  i demà cap a Katmandú.

Comentaris