18/10 Chame - Pisang

Chame (2713m) – Pisang (3185m)
Desnivell acumulat: +766m, -219m
Durada: 7:00h (parant per dinar)



[Hem estat més de 2h dinant i prenent el sol en el pati d'un lodge, amb la panxa plena costa tornar a engegar]

Tot i que intentem evitar-ho, en alguns trams ens creuem amb les obres de la carretera. Res de maquinària pesada, només pic i pala. Semblen les obres del ferrocarril de les pelis del far west. I el poble de Pisang... és com estar dins d'una d'aquestes pelis: pols, cases de fusta recremada pel sol, rostolls rodolant pel camí... només hi falta en John Wayne!

Fa molt de vent, això és bo per la tenda, que s'ha assecat en 2 minuts, però nosaltres hem arribat fets una croqueta. Després de rentar-nos, l'aigua de la palangana semblava el Llobregat, però hem quedat nous, com diu el nostre guia: "soap smile" (el somriure del sabó). Estem acampats en un camp de farigola una mica apartat mmmmmm és deliciós, a més, tenim l'Annapurna II sobre els nostres caps i el riu als nostres peus, quin luxe!


[Annapurna II, 7.937 m]

PD: Hem resistit la temptació de mirar el mail! Vam decidir estar "desconnectats" durant el viatge. Al Manaslu no teníem més remei, aquí, en canvi, hem trobat algun Cibercafè, però preferim seguir desapareguts.

Comentaris