CaixaForum: Els impressionistes

Al CaixaForum podeu veure una exposició sobre els Impressionistes (Mestres francesos de la col·lecció Clark) [visita virtual]


Sisley, Pissarro, Manet, Monet, Degas, i sobretot, Renoir (el preferit del senyor Clark però massa cursi pel meu gust)... Però d'entre tots, em quedo amb aquest quadre d'en Toulouse-Lautrec anomenat "Espera" i pintat el 1888.

Comentaris

Rosa Maria ha dit…
Oh, encara ho tinc pendent! Volia arribar-mi aquests dies festius i quasi bé ja estem a Reis. Bé, doncs per després. Sagur que gaudiré com tu.
Una abraçada de dimarts reparador.
cristinacurto ha dit…
Llàstima! Vaig pensar en tu... però ho tens tan aprop que vaig pensar que segur que l'havies vist. La pròxima vegada et truco! Una abraçada.
Odina ha dit…
Amb el pare hi vam anar ahir i vam gaudir d'allò més. Pels teus dibuixos veig que també hi havia molta gent el dia que hi vas anar. Realment reflecteixes l'ambient de l'exposició. M'agrada. La pintura del Toulouse L. que has esbossat, em fa recordar perfectament el quadre. Sí, en contemplar-lo em va fer sentir l'estat d'ànim de la noia.El que més em va sorprendre de l'exposició van ser les natures mortes, principalment les cebes del Renoir i després un gerro en forma de rellotge de sorra amb una flors del Monet o Manet (ja no ho recordo); per a mi, una pintura deliciosa precisament perquè crec que la va pintar sense cap pretenció en especial, però preocupat en plasmar a la perfecció la llum que reflectia el gerro de vidre .
cristinacurto ha dit…
És curiós com a cadascú li arriben a l'ànima uns quadres o uns altres. Jo aquest del gerro que dius ni m'hi havia fixat! Però m'has picat la curiositat, he fet una passejada virtual per la web i ostres! Que bonic, no té res i ho té tot. És d'en Manet i el va pintar el 1882. M'encanta!