Les excursions de l'estiu (II)

Uns quants esbossos més...


[Pica del Canigó per Merialles]  Eren els preparatius de la Flama del Canigó i tothom pujava a riuades amb petits feixos de llenya que anaven deixant sota la creu del cim. La ruta és fàcil, fins i tot jo, que tinc vertigen, vaig pujar la xemeneia sense problemes.  Sensació de perill: cap ni una. Al cap de 2 dies, els telenotícies donen el següent titular: 1 mort i 8 ferits per un llamp al cim del Canigó. El pensament "hauria pogut ser jo" et deixa una sensació estranya al cos.


[Pic Petit del Cubil] Una excursió molt curteta i solitària des de les pistes Grandvalira - Grau Roig. Des del cim es veu el Puigpedrós de Lanós que vam pujar fa uns dies.


[Petit Peric] La intenció era pujar el Puig Peric passant pel Petit Peric, però el dia era rúfol i just al cim del Petit Peric es va girar una boira pixanera molt poc oportuna. Després d'un debat intens, per votacions, decidírem tornar enrera i deixar el Puig Peric per un altre dia.  De baixada va tornar a sortir el sol.  El temps ja ho té aixó, però després de la notícia del Canigó, qualsevol s'arrisca.

Comentaris