Les excursions de l'estiu (I)

Quan la prioritat és caminar, només m'enduc una (mini)Moleskine i un llapis (a muntanya sempre cal estalviar pes sense que et falti de res). I, tot i que als caminadors no els agrada gaire parar, sempre procuro trobar un instant per fer un petit esbos de l'excursió.

Aquest és un primer tastet de les sortides d'aquest estiu:



[Rierol al camí del Torreneules des de Núria] No hem fet cim, a mig camí ha baixat la boira i, com que som assenyats, hem reculat. De tornada la visibilitat era nul·la i els isards apareixien just davant nostre com fantasmes, espantats, fugien pitant en direcció contraria.



[Pic de Noufonts des de Núria] Anàvem equipats d'estiu (una decisió massa optimista) i la pujada fins el coll era coberta de neu. Tots els grupets d'excursionistes ens han "deixat" passar i hem obert traça com uns campions! Bé, jo no, en Ferran...



[Vall de Galba] Altra vegada mal temps i ens quedem sense cim. Però els prats de baix són plens de satalies (Narcissus Poeticus) i només per això ja val la pena haver vingut.



[Estany de Lanós] Fem nit al llac per l'endemà pujar ben d'hora al Puigpedrós de Lanós. A les 7h del matí ja caminem, la muntanya per nosaltres sols! (i pel voltor que trobem al mig del camí menjant-se un mufló)

Comentaris