13 de desembre de 2012

Mercat d’Art solidari a l’Ateneu

Aquest dissabte 15 i fins el dimarts 18 celebrarem el 1er Mercat d’Art solidari a l’Ateneu. Aquesta és una col·laboració d’Entre Tallers, que concentra les activitats artístiques de l’Ajuntament de Sant Cugat com Triangle, Artefacte i Tallers Municipals d’Art, i l’Ateneu Santcugatenc.

Sota el nom de Queviures d’Art hi trobareu prop de 300 obres de més de 50 alumnes d’Artefacte i Tallers d’Art com Escultura, Pintura, Gravat, Ceràmica, Dibuix i Joies Reciclades, que a preus populars permetran adquirir obres d’art a tothom a la vegada que contribuiran a una finalitat social.

Tot els beneficis que s’obtinguin de la venda d’aquestes obres seran destinats al banc d’aliments de Càritas de la Parròquia de Sant Cugat.

El Mercat el podreu visitar entre les 11h i les 14h i entre les 17h i les 20h, a excepció de diumenge que només obrirà al matí, i estarà situat a l’Espai Ateneu al carrer St. Bartomeu, 14 de Sant Cugat del Vallès.

Compra Art, és Aliment!

1 comentari:

Cristina ha dit...

El Mercat ha estat tot un èxit, s'han recaptat gairebé 2000€ que es destinaran al banc d'aliments de Càritas de la Parròquia de Sant Cugat. Gràcies!